Publicacions

The best-skilled generation in the face of the pandemic

11.01.2021 -
La crisi del Covid-19 ha posat en risc les perspectives per als joves a Europa, a una de les etapes més importants de les seves vides. Una anàlisi de com s'enfronta la generació més capacitada a la pandèmia (Article disponible en anglès - pàg. 161).
Llegir més

Young Women in the Green and Digital Economy

07.01.2021 -
La igualtat de gènere no només genera més llocs de treball de qualitat i una major productivitat en un context de transicions ecològiques i digitals, sinó que és un dret fonamental i un principi clau del pilar europeu de drets socials (Article en anglès)
Llegir més

“Por una Europa de oportunidades para los jóvenes”, por Alícia Homs

12.08.2020 - PSIB-PSOE
Els joves ja van ser un dels col·lectius més fortament colpejats per l'impacte de la crisi financera anterior. La crisi del Covid19 ha tornat a evidenciar les dificultats a les quals molts joves es continuen enfrontant a l'hora d'incorprorar-se al mercat laboral. No podem tornar
Llegir més

70 años después: hacia la Europa post-Covid

09.05.2020 - Diario de Mallorca
Un 9 de maig de 1950, Robert Schuman va plantejar una idea sense precedents a Europa: crear una nova forma de cooperació política. Setanta anys després, podem veure com aquest projecte s'ha convertit en una veritable unió política.
Llegir més

“Qui és qui a Europa en temps de coronavirus”, per Alícia Homs

04.04.2020 - PSIB-PSOE
És molt difícil que les crítiques cap a la Unió Europea siguin precises per mor del complex entramat d’institucions que formen, per això és molt important saber de quines institucions parlam quina postura té cada una.
Llegir més

Las prioridades de la nueva Comisión Europea

03.01.2020 - Diario de Mallorca
La nova Comissió Europea s'ha marcat tres grans objectius: el Pacte Verd Europeu, la regulació de la digitalització i la consolidació del Pilar Social. Article disponible en castellà.
Llegir més

Good news for Spanish Millennials

14.11.2019 -
L'acord de govern entre PSOE i Podemos és una bona noticia per a la política de Joventut europea. Article disponible en anglès.
Llegir més

L'Europa que necessitam

09.05.2019 - Diario de Mallorca
És important mostrar a la ciutadania tot el que impliquen les polítiques que ens arriben des d'Europa i el necessari que és la participació ciutadana en el projecte europeu. Article disponible en castellà.
Llegir més

Si acceptes, instal·larem en el teu dispositiu cookies nostres i de tercers per millorar la navegació, proporcionar el servei i obtenir estadístiques Más información Acceptar