Sobre Alícia Homs

Sóc n’Alícia Homs, vaig néixer a Palma (Illes Balears, Espanya) l’any 1993 i des de maig del 2019 sóc membre del Parlament Europeu.

abaout-alica-homs
abaout-alica-homs

Sóc graduada en Ciències Polítiques per la Universitat Aautònoma de Barcelona i Màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional  pel Centre d’Estudis Internacionals de Barcelona. He treballat com a becaria al Parlament Europeu i com a assessora a la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears.

L’agost de 2019 vaig ser elegida presidenta dels Young European Socialists (YES), les joventuts socialistes europees, una de les organitzacions polítiques juvenils més importants del continent. Estic afiliada a les Joventuts Socialistes de les Illes Balears i al PSIB-PSOE. Com a membre de l’executiva de la Federació Socialista de Mallorca sóc secretaria de Formació.

Si acceptes, instal·larem en el teu dispositiu cookies nostres i de tercers per millorar la navegació, proporcionar el servei i obtenir estadístiques Más información Acceptar